Steunpunt - bad

Two4all uit Badhoevedorp is in 2011 uit noodzaak geboren. Eigenaresse Fleur Kanon was 20 jaar werkzaam in de bouw toen zij van dichtbij met een handicap werd geconfronteerd: ze kreeg een gehandicapte dochter.

Het echtpaar Kanon weet uit eigen ervaring wat er allemaal komt kijken bij het aanpassen van een woning. Hoe het is om in discussie te gaan met de gemeente. Hoe moeizaam de onderhandelingen over de benodigde aanpassingen kunnen verlopen. Fleur zag bovendien dat maar weinig aannemers rekening hielden met de specifieke behoeften van mindervaliden of kennis hadden van de relevante wet- en regelgeving. Daarom richtte ze Disable(d) Build Solutions (DBS) op, de voorloper van Two4all. Met andere woorden: ze maakte van de nood een deugd.

In Two4all brengt Fleur nog een andere passie tot uiting: renovatie. Behalve woonvoorzieningen voor mindervaliden verzorgt Two4all namelijk ook complete woningrenovaties. Fleur weet haar achtergrond in de bouw te combineren met het plezier dat ze beleeft aan het in ere herstellen van bijvoorbeeld daklijsten, ornamenten en gevels. En dat levert prachtige resultaten op.

Two4all werkt met een vast netwerk van zzp'ers en aannemers en is niet regiogebonden. Op 1 januari 2017 ging DBS samen met M&R Multi Service, het bedrijf van Fleurs man Stefan. Samen vormen zij Two4all. Lees meer over woonvoorzieningen voor mindervaliden en woningrenovatie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Two4all - trap